ул. Граф Игнатиев 44A, ет. 1, ап. 4
София,
България
23.3294228
42.6877461
UserLikes
Име: HIP 7 ТУРИСТИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА
Адрес: София, ул. Граф Игнатиев 44A, ет. 1, ап. 4
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.hip7.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Пътнически превози
Дейност:

Туристически превози в страната и чужбина

Ключови думи: фериботни резервации, застраховки, карго, зелена карта, гражданска отговорност

CATALOG.BG > HIP 7 ТУРИСТИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНАВижте на картата

Facebook

За нас

ХИП 7 /Хубаво Истинско Пътуване/ ЕООД е транспортна фирма, утвърдена на българския и международния пазар. Фирмата е създадена и функционира от 2002г . Притежава лиценз № 0589 за международен превоз на пътници, отговаряйки на всички европейски изисквания.

Служителите на фирмата са високо квалифицирани в автомобилния транспорт с международно призната диплома на Академия ИРУ - призната от Министерство на транспорта на Република България, Европейската Комисия, Световната Банка, Европейската Конференция на М
HIP 7 ТУРИСТИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА
инистрите на Транспорта, Международната Федерация на спедиторите - FIATA и др.

Едни от най-значимите мероприятия, за които сме организирали транспорт е посещението на президента на Италия в България през 2004 (транспорт за членовете на делегацията), транспорт за част от членовете на делегацията на Министър-председателя на Италия, по време на държавното му посещение през 2007 година, транспорт на футболния отбор „Милан”, членовете на фамилията на Джон Атанасов, ЕС за транспортни коридори, Министерства на
HIP 7 ТУРИСТИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА
РБ, БНБ, спортни федерации, ТВ продукции „Ясновидци” и много други.

Предлагаме подходящ превоз с избор от над 100 автомобила за туристически, бизнес, служебни, специализирани и спортни пътувания в България и Европа - rent a car, ванове, микробуси – с от 8 места-20 места, автобуси – 22места до 65 места.
Понастоящем фирмата е избрана сред много други кандидати за организатор на превоза на участниците от телевизионното шоу по BTV – Music Idol, Станция НОВА.

Гъвкавост и стандарти за високо качество
 
Открийте ни в Google+